Skraplotter

SkraplottSkraplottsspel är något som många uppskattar mycket men vissa spelare har problem med att många skraplotter på nätet kostar pengar. För den som saknar medel att ta av kan detta vara frustrerande och det är då man bör kika på bonusmöjligheterna i skraplotter online. Precis som när man spelar bingo finns det en hel del förmåner att ta del av för den som brukar roa sig med hjälp av en skraplott och naturligtvis ska man utnyttja dessa förmåner om man kan. Framförallt är vinstchansen mycket bättre på många skraplotter online än på Triss som kan man köpa i kiosken.

När det handlar om bonusar så brukar förmånerna handla om att man kan spela bingo utan kostnad och detsamma gäller förstås skraplotter. En gratis skraplott, flera gratis skraplotter eller bonus på insättningarna man gör är några av de fördelar man kan få. Skillnaden mellan dessa kostnadsfria skraplotter och de gratisspel man får som ny medlem är att man på bonuslotterna kan vinna pengar utan någon insats.

Alla som spelar skrapspel har förstås en eller flera favoriter och många tror kanske att bara vissa speltyper har bonuschanser men så är det absolut inte. Oavsett om man gillar skraplotter online med bingotema, slots, vanlig bingo eller traditionella svenska skraplotter så finns det nästan alltid någon form av bonus som kan användas. Man kan till exempel vinna en bonusomgång genom att skrapa fram en viss symbol på den skraplott man köpt eller en extra snurromgång på en slotmaskin. Det kan också vara så att man tilldelas extra pengar när man gjort en egen insättning.

Om man väljer att spela på en av de skraplottssidor som ger möjlighet att såväl köpa en skraplott som att ägna sig åt andra spelformer kan man oftast välja själv vilka spel man vill använda bonusen på. Vissa väljer att lägga bonusen på bingospel medan andra föredrar att ta en skraplott eller spela roulette. Detta väljer givetvis spelaren på egen hand och ibland kan det också vara så att man får en ny bonusmöjlighet för varje ny spelvariant man provar på.

Är man en spelare som hoppas på att lyckas bygga upp en bra inkomst på spel så är det alltid klokt att utnyttja samtliga bonusmöjligheter oavsett om det rör sig om matchningsbonusar, extra spelomgångar, kostnadsfria skraplotter eller ett speciellt kundprogram för lojala spelare. Man bör vara noga med att se till att bonusarna verkligen får att hämta ut och att villkoren är rimliga men i övrigt är de enbart positiva för spelaren.

Author: Marco

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *