Slotspel och gratissnurr

Du kan vinna pengar på slotspel

Vad är ett slotspel? Om du har hört talas om eller kanske till och spelat på en enarmad bandit, vet du också vad ett slotspel är. Skillnaden är att slotspelen finns på nätet och du kan spela dem var du än befinner dig så länge du har internet och en dator eller smartphone. Det intressanta och fascinerande med dessa spel är att man mycket väl kan bli miljonär med en liten insats. Dessutom finns det en mängd olika teman vilket betyder att du kan välja ett spel som matchar dina intressen, din musiksmak eller varför inte någon av dina filmfavoriter.

Slotspel – hur spelar man?

Ett slotspel är vanligtvis mycket enkelt att lära sig. Du väljer storleken på insatsen och trycker igång slotspelet. Om du vill provspela för att lära känna spelet innan du satsar riktiga pengar erbjuder de flesta spelsajter gratisspel. När du väl bestämt dig för att börja spela brukar de flesta spelsidor även erbjuda generösa bonusar i form av gratissnurr eller så kallade free spins. En del ger också en summa pengar att spela för i och med att du registrerar dig. Det betyder att du kan börja spela på riktigt, men fortfarande gratis eftersom du spelar för pengar du har fått och dessutom har du ett antal gratissnurr.

För att beskriva hur man spelar ett slotspel kan vi ta Titans of the Sun som ett exempel. Här spelar man på fem hjul och 15 vinstlinjer. Vinstlinjerna är fasta men det går att ändra både på insatsnivån och själva myntvalören. Spelet har ett antal symboler som följer temat i spelet. Dessa ger utdelning i olika storlekar, men de symboler som är mest eftertraktade är scatter och wild. Scattern som här är gudarna Theira och Hyperion omslingrade, ger belöningar i form av gratissnurr och dessa ökar vinstchanserna markant. Spelets wild, som här är spelets logga, kan ersätta andra symboler och därmed genera generösa vinster. Slotspel är alltså väldigt annorlunda från andra spel som blackjack och baccarat.

Populära funktioner i spel

Vad som gör ett slotspel populärt är ganska individuellt. Många jagar en stor jackpot medans andra ser på den totala RTP (return to player) när de väljer spel. Det ovan nämnda spelet Titans of the Sun har till exempel ingen jackpot men det har en hög RTP på 97 %. De flesta slotspel som har en jackpott har då en växande så kallad progressiv sådan. För varje insats som en spelare gör går en liten del till jackpotten, som växer sig större och större. Ett tips för dig som jagar den stora jackpotten är att ha koll på storleken på jackpotten och när den ligger på flera miljoner maxar du insatsen

Många föredrar ett slotspel som har skickligt gjord grafik, ljud och animationer. Här är det också personliga åsikter som gäller. Vissa vill ha ett vackert tema som de kan vila ögonen på. Andra föredrar animationer som överraskar, skrämmer eller roar. Bakgrundsljudet eller musiken kan också påverka spelglädjen och känslan för spelet. Det finns till exempel en del spel som har lugn och avslappnande musik, och detta i kombination med spänningen får många att varva ner och slappna av efter en stressig dag på jobbet.

För dig på språng

För dig som är på språng hela dagarna kan ett slotspel vara ett trevligt avbrott i det vardagliga. Genom att spela slots på mobilen eller på surfplattan kan du ta med dig favoritspelen vart du vill. Du kan utnyttja de där tråkiga minuterna när du sitter på bussen, dötid mellan två jobbmöten eller när du sitter i ett väntrum, till att spela en liten stund. Det som är bra med spel på nätet är att de har öppet precis när du vill. Du väljer själv både när och var du vill spela. Varför inte provspela några spel redan nu för att hitta några favoriter. Prova till exempel Avalon, Hall of Gods eller 50 Lions som alla är riktigt bra spel.

Author: Marco

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *